Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki taşınmazın satışı için 22 Şubat'ta ihale yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde konut ve ticaret parseli olarak ayrılmış 7 bin 286,37 metrekarelik taşınmaz ihaleyle satılacak. Beypazarı Belediye Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, mülkiyeti belediyeye...

01 Şubat 2021 Pazartesi 08:44
Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki taşınmazın satışı için 22 Şubat'ta ihale yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde konut ve ticaret parseli olarak ayrılmış 7 bin 286,37 metrekarelik taşınmaz ihaleyle satılacak.

Beypazarı Belediye Başkanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, mülkiyeti belediyeye ait, ilçenin Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 7 bin 286,37 metrekarelik arsa vasıflı imar planında konut-ticaret parseli olarak ayrılmış taşınmazın satışı için kapalı teklif usulüyle ihale gerçekleştirilecek.

İhale 22 Şubat saat 14.05'te belediye binasında yapılacak. İhalede satışa esas muhammen bedel 4 milyon 736 bin 140,50 lira olarak belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.