Casper, sömestir indirimlerini öğrencilerle buluşturdu

İSTANBUL (AA) - Casper, sömestr tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak Excalibur'un oyun bilgisayarlarında, bol RGB'li gaming aksesuarlarında ve Nirvana laptoplarda çeşitli indirimler sunuyor.Casper'dan yapılan açıklamaya...

24 Ocak 2022 Pazartesi 14:19
Casper, sömestir indirimlerini öğrencilerle buluşturdu

İSTANBUL (AA) - Casper, sömestr tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak Excalibur'un oyun bilgisayarlarında, bol RGB'li gaming aksesuarlarında ve Nirvana laptoplarda çeşitli indirimler sunuyor.

Casper'dan yapılan açıklamaya göre, Casper, sömestir tatiline giren öğrenciler için karne hediyesi niteliğinde çeşitli indirimler hayata geçirdi.

Güç ve performansı günlük yaşamın her alanına ve tüm ihtiyaçlara uygun şekilde ürünler tasarlayarak sunan Casper, başta oyunlarda en yüksek performansı sağlayan Excalibur oyuncu bilgisayarlarında olmak üzere, Nirvana laptoplarda ve RGB'li gaming aksesuarlarda sürpriz indirimlerin yer aldığı öğrencilere özel sömestir kampanyasını başlattı.

Bu kapsamda, yüksek performans sunan güncel işlemcileri ve ekran kartlarını günümüz trendlerini takip eden tasarımlarla buluşturan Casper, en yüksek performansı sağlayan Excalibur oyuncu bilgisayarları; E600, E750, G770, G900 ve G911 olmak üzere, Nirvana'nın performans ve şık tasarımlı C350, S500 ve X500 laptoplarında ve bol RGB'li gaming aksesuarlarda sürpriz indirimleri öğrencilere sunuyor.

Özellikle ihtiyaca yönelik profesyonel bir ortamda binlerce özellik arasından özelleştirmenin de yapılabildiği Casper oyuncu bilgisayarlarındaki indirimlerin, öğrencilerin en çok beklediği kampanyalar arasında yer aldığı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Casper
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.