Dr. Ender Saraç'ın söyleşisi Ankamall AVM'de

İSTANBUL (AA) - Dr. Ender Saraç ve AksuVital Doğal Ürünler iş birliğiyle düzenlenen "Şifa Sırları" söyleşi serisinin 7'ncisi, 20 Nisan Cumartesi günü saat 18.00'de Ankamall AVM'de yapılacak. AksuVital'den yapılan...

18 Nisan 2019 Perşembe 11:53
Dr. Ender Saraç'ın söyleşisi Ankamall AVM'de

İSTANBUL (AA) - Dr. Ender Saraç ve AksuVital Doğal Ürünler iş birliğiyle düzenlenen "Şifa Sırları" söyleşi serisinin 7'ncisi, 20 Nisan Cumartesi günü saat 18.00'de Ankamall AVM'de yapılacak.

AksuVital'den yapılan açıklamaya göre, Ankamall AVM'nin ev sahipliği yapacağı "Dr. Ender Saraç ile Şifa Sırları" söyleşisinde Dr. Ender Saraç, halka, sağlıkla ilgili çarpıcı ve önemli bilgiler, şifalı tarifler, bitkilerin bilinmeyen mucizevi faydaları ve sırlarını açıklayacak.

Ayrıca, Aksuvital'in yeni çıkarttığı Fitoks kapsül, Gözotu kapsül, Ardıç Katranı ve kükürt içeren bitkisel şampuan ve at kestanesi kremlerine de değinecek olan Saraç, dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayacak.

Anahtar Kelimeler:
AksuvitalDr. Ender Saraç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.