DÜZELTME - "Antalya'daki taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı" başlıklı haberimizdeki şirket ismini kaynağından "kişi ismi" olarak düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

- İhalede en yüksek teklifi 176 milyon lirayla Vahit Karaarslan verdi

28 Nisan 2021 Çarşamba 17:59
DÜZELTME -

ANKARA (AA) - Antalya'nın Aksu ilçesindeki taşınmaza ilişkin özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 176 milyon lirayla Vahit Karaarslan verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, söz konusu taşınmazın özelleştirilmesine ilişkin nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Münfesih TTA Gayrimenkul AŞ (Sümer Holding AŞ) adına kayıtlı, Antalya'nın Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'ndeki, 13392 ada, 4 parsel numaralı taşınmaz için en yüksek teklifi 176 milyon lirayla girişimci Vahit Karaarslan verdi.

Anahtar Kelimeler:
özelleştirme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.