Gıda sektörünün paydaşları IBAKTECH Ankara'da buluştu

ANKARA (AA) - Ekmek, pasta makineleri, dondurma, çikolata ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmalar, IBAKTECH Ankara'da bir araya geldi.Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından ATO Congresium'da düzenlenen fuarda 4 gün boyunca...

07 Mart 2019 Perşembe 14:59
Gıda sektörünün paydaşları IBAKTECH Ankara'da buluştu

ANKARA (AA) - Ekmek, pasta makineleri, dondurma, çikolata ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmalar, IBAKTECH Ankara'da bir araya geldi.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından ATO Congresium'da düzenlenen fuarda 4 gün boyunca sektördeki yeni ve farklı teknolojiler sergilenecek.

MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın "işin sırrı" konseptiyle ziyaretçilerle buluşacağı etkinlikte, yeni nesil yenilebilir resim kağıtları, kumaş ve dantellerin yanı sıra Endüstri 4.0'a uygun, karanlık değirmende, insansız fabrikada üretilen unların tanıtımı yapılacak.

Ustalar tarafından fuara özel olarak hazırlanacak baklava ve börekler, ziyaretçilere ikram edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.