Hazineden ek hazine bonosu ihalesi

ANKARA (AA) - Hazine, bugün yapacağı tahvil ihalesine ek olarak, ihraç edilecek senetlerin çeşitlendirilmesi ve piyasaların desteklenmesi amacıyla Hazine bonosu ihalesi yapma kararı aldı. Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan açıklamada,...

13 Ağustos 2018 Pazartesi 11:10
Hazineden ek hazine bonosu ihalesi

ANKARA (AA) - Hazine, bugün yapacağı tahvil ihalesine ek olarak, ihraç edilecek senetlerin çeşitlendirilmesi ve piyasaların desteklenmesi amacıyla Hazine bonosu ihalesi yapma kararı aldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığından yapılan açıklamada, ihraç edilecek senetlerin çeşitlendirilmesi ve piyasaların desteklenmesi amacıyla bugün 2 yıl vadeli sabit kuponlu devlet tahvili ihalesiyle birlikte 91 gün vadeli kuponsuz Hazine bonosu ihalesi yapılmasına karar verildiği bildirildi.

Buna göre, 91 gün vadeli, kuponsuz Hazine bonosunun ilk ihracı da yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.