Huawei, daha çevreci ve akıllı bir dünya için inovasyonda hız kesmiyor

- Huawei Dönüşümlü Üst Yöneticisi Ken Hu: - "İnovasyona yaklaşımımızı güçlendireceğiz, tüm endüstrileri daha dijital ve akıllı hale getirmek için destekleyeceğiz. Sıfır karbon salınımlı bir dünya inşa etmeye yardımcı olacağız. Tüm bu çabalar, büyümenin anahtar noktalarıdır"

27 Nisan 2022 Çarşamba 13:25
Huawei, daha çevreci ve akıllı bir dünya için inovasyonda hız kesmiyor

İSTANBUL (AA) - Huawei 19. Küresel Analist Zirvesi (HAS 2022), 26 Nisan'da Çin’in Shenzhen kentinde başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, çevrim içi de izlenebilen organizasyon, geleceğin endüstri trendleri ve Huawei'nin gelişim stratejisi hakkında bilgi edinmek üzere, dünyanın dört bir yanından endüstri analistlerini, finansal analistleri, fikir liderlerini ve medya temsilcilerini bir araya getirdi.

Huawei, bilgi işlem alanında, sistem performansını ve enerji verimliliğini önemli ölçüde artırmak amacıyla kişisel ağlar, temel yazılımlar ve veri merkezleri için sistem mimarilerini yeniden tanımlıyor. Bulut hizmetlerinde ise dijital içerik üretimini büyük ölçüde hızlandıracak olan, bulut tabanlı ve uçtan uca bir dijital içerik hattı niteliğindeki MetaStudio'yu inşa ediyor.

Huawei, son kullanıcı ürünleri özelinde tüketicilere, yaşamlarının her alanında kullanıcı merkezli akıllı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Şirketin Kesintisiz AI Yaşam Deneyimi yaklaşımı, fiziksel ve dijital dünyaların yakınlaşmasını da hızlandırıyor.

Şirket, ürün portföyünü farklı endüstriyel senaryolara uyarlıyor. Şirket, bulut sistemlerinin temel yaklaşımlarından biri olarak, altyapıyı, teknolojiyi ve uzmanlığı bulut tabanlı hizmetlere dönüştürüyor.

Huawei ayrıca, farklı sektörlerdeki müşterileri için de bulut teknolojilerine geçişi kolaylaştırarak her şeyin hizmet olarak sunulması yaklaşımını hayata geçiriyor.

Huawei, müşterilerinin iş alanındaki zorluklarına çözüm bulmayı amaçlayan ürün ve servislerini, belirli sektörlere odaklanan uzman ekipleriyle güçlendiriyor.

Şirket, bu noktada, her sektör için dijital dönüşüm çözümleri sunmayı ve müşteri ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vermeyi amaçlıyor.

Huawei, yenilenebilir enerji üretimini artırmak için güneş enerjisi sektörünü yapay zeka, bulut bilişim ve diğer dijital yeteneklerle birlikte yeniden tanımlıyor. Şirket, kablosuz baz istasyonlarına ve veri merkezlerine odaklanarak daha çevreci bir BT altyapısı için düşük karbonlu çözümler geliştiriyor.

Huawei Küresel Analist Zirvesi, ilk olarak 2004 yılında düzenlendi ve 19 yıldan bu yana devam ediyor. Bu yılki etkinlik, 26-27 Nisan'da düzenleniyor. Etkinlik kapsamında, Huawei'nin farklı iş kolları özelinde önemli bilgi paylaşımları da yapılıyor.

- "Tüm endüstrileri daha dijital ve akıllı hale getirmek için destekleyeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Huawei Dönüşümlü Üst Yöneticisi (CEO) Ken Hu, "İnovasyona yaklaşımımızı güçlendireceğiz, tüm endüstrileri daha dijital ve akıllı hale getirmek için destekleyeceğiz. Sıfır karbon salınımlı bir dünya inşa etmeye yardımcı olacağız. Tüm bu çabalar, büyümenin anahtar noktalarıdır." ifadelerini kullandı.

Huawei'nin bağlantı teknolojileri özelinde, endüstriyi ileriye taşımaya devam ettiğini belirten Hu, "Şirket, kablosuz ve sabit ağlarda bir sonraki evre olan 5.5G ve F5.5G ile her yerde 10 Gbps bağlantıyı etkinleştirme vizyonunu açıkladı. Bu teknolojiler, evlerde daha iyi bir bağlantı deneyiminin yanı sıra, endüstriyel senaryolar için gereken, düşük gecikme süresi ve yüksek güvenilirliğin de dahil olduğu, daha geniş kapsamlı bir ağ bağlantılarını destekleyecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Oyunu kesintisiz inovasyonla sürdürmek, müşterileri ve toplum için değer yaratmak gerektiğini aktaran Hu, daha yeşil ve akıllı bir dünya inşa etmek için müşterileri ve ortaklarıyla daha fazla ve yakın temas halinde çalışmayı istediklerini kaydetti.

Huawei Stratejik Araştırma Enstitüsü Başkanı Dr. Zhou Hong ise "Geleceği cesur hipotezler ve cesur bir vizyonla karşılamalı, teori ve teknolojideki dar boğazları aşmaya çalışırken, olumsuz etkenlere karşı dikkatli olmalıyız. İleriye giden tek yol budur." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Huawei
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.