LG, üst üste beşinci yıl AHRI performans ödülünün sahibi oldu

- LG Electronics Ev Aletleri ve İklimlendirme Çözümleri Şirketinde İklimlendirme Çözümü İş Birimi Başkanı James Lee: - "Ardışık beşinci yılda da AHRI Performans Ödülünü kazanmak, her LG HVAC çözümünün içerdiği kalite, performans ve güvenilirliğin bir kanıtıdır"

05 Nisan 2022 Salı 13:00
LG, üst üste beşinci yıl AHRI performans ödülünün sahibi oldu

İSTANBUL (AA) - LG Electronics (LG), Klima, Isıtma ve Soğutma Enstitüsü (AHRI) tarafından verilen Performans Ödülü'nün üst üste beşinci yıl sahibi oldu.

LG'den yapılan açıklamaya göre, 1953 yılında kurulan AHRI, şu anda 350'den fazla üye şirkete sahip ve dünyanın HVAC (heating, ventilation, and air conditioning - ısıtma, havalandırma ve soğutma) soğutma ve su ısıtma çözümü üreticilerini temsil eden dünya çapında bir ticaret birliği konumunda bulunuyor.

AHRI, Performans Ödülü için, gerçek ürün performansının üretici tarafından listelenen özelliklerle tutarlı olup olmadığını değerlendirmek için önde gelen bir üçüncü taraf standartlar, belgelendirme ve test kuruluşu olan Intertek'in hizmetlerinden yararlanıyor. Performans Ödülü için yalnızca HVAC teklifleri birincil performans değerlendirmesini ardı ardına üç yıl geçen şirketler dikkate alınıyor. Altı kategoride toplam 55 LG HVAC çözümü, AHRI'nin sıkı değerlendirme sürecinden geçerek 2019'dan 2021'e kadar LG tarafından sunulan tüm ürünlerin bunu yaptığı üst üste üçüncü yıl oldu.

Test edilen modeller, Değişken Soğutucu Akışkan Akışı (VRF), Üniter Küçük Isı Pompası (USHP), Hava Soğutmalı Soğutma Grupları, Su Soğutmalı Soğutma Grupları, Paket Terminal Isı Pompaları (PTHP) ve Oda Fan Coil Üniteleri kategorilerinden oluştu.

Değerlendirilen 50'den fazla LG ürününden biri, olağanüstü performans ve enerji verimliliği sağlamak için şirketin kendi Ultimate Inverter Kompresörünü kullanan LG Multi V büyük kapasiteli dış üniteyi içeriyor. Dünya çapında ve özellikle kışların uzun ve sert geçebildiği Kuzey yarımküre ülkelerinde popüler olan LG'nin amiral gemisi VRF sistemi, eksi 30 santigrat derece kadar düşük sıcaklıklarda bile güvenilir ısıtma işlemi sağlıyor.

Ayrıca, plakalı ısı eşanjörünün uygulanması sayesinde daha iyi termal verimlilik sunan bir su kaynaklı soğutma sistemi olan LG Multi V Water da test edildi. LG'nin çözümü, kullanılan su hacmini ayarlayarak enerji tüketimini de azaltıyor.

Hava soğutmalı Inverter Scroll Chiller ayrıca yüksek düzeyde verimlilik elde etmek için gelişmiş inverter teknolojisinden yararlanıyor. Kompakt tasarımlı ünitesi, sınıfındaki diğer modeller kadar yer kaplamadan etkili bir performans sunuyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen LG Electronics Ev Aletleri ve İklimlendirme Çözümleri Şirketinde İklimlendirme Çözümü İş Birimi Başkanı James Lee, "Ardışık beşinci yılda da AHRI Performans Ödülünü kazanmak, her LG HVAC çözümünün içerdiği kalite, performans ve güvenilirliğin bir kanıtıdır. Müşterilerimizin ürünlerimize duyduğu güven, hem Kuzey Amerika'da hem de tüm dünyada devam eden başarımızın önemli bir nedenidir. Müşteri değerini en üst düzeye çıkaran yenilikçi çözümler sunarak, HVAC pazarındaki konumumuzu güçlendirmeye ve endüstri lideri olarak itibarımızı güçlendirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.