Mastercard Katar ve Kuveyt Genel Müdürü Erdem Çakar oldu

İSTANBUL (AA) - Son olarak Mastercard Türkiye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Erdem Çakar, Mastercard Katar ve Kuveyt Genel Müdürü olarak atandı.Mastercard açıklamasına göre, Erdem Çakar, Mastercard’ın Katar ve Kuveyt’ten sorumlu...

07 Nisan 2022 Perşembe 10:19
Mastercard Katar ve Kuveyt Genel Müdürü Erdem Çakar oldu

İSTANBUL (AA) - Son olarak Mastercard Türkiye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Erdem Çakar, Mastercard Katar ve Kuveyt Genel Müdürü olarak atandı.

Mastercard açıklamasına göre, Erdem Çakar, Mastercard’ın Katar ve Kuveyt’ten sorumlu yeni Genel Müdürü oldu. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Çakar, 2009 yılından bu yana Mastercard bünyesinde görev yapıyor.

Kariyerine 1998 yılında Citibank Türkiye’de başlayan Çakar, 2002-2009 yılları arasında Citibank’ın yurt dışı merkezlerinde farklı görevlerde çalıştıktan sonra 2009 yılında Mastercard bünyesine Müşteri İlişkileri Yönetimi Direktörü olarak katıldı.

2019 yılından bu yana Mastercard Türkiye Başkan Yardımcısı ve Azerbaycan ülke müdürü görevlerini yürüten Çakar, artık Katar ve Kuveyt pazarlarını Mastercard Doha ofisinden yönetecek.

Anahtar Kelimeler:
MasterCardErdem Çakar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.