MateBook ürünlerinde yaz kampanyası

İSTANBUL (AA) - Huawei, yaz kampanyası dahilinde, MateBook ürünlerinde çeşitli fırsatlarla tüketicileri dizüstü bilgisayar ürünlerini deneyimlemeye davet ediyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre Huawei, yaz döneminde de yaptığı kampanyalar...

09 Temmuz 2021 Cuma 12:51
MateBook ürünlerinde yaz kampanyası

İSTANBUL (AA) - Huawei, yaz kampanyası dahilinde, MateBook ürünlerinde çeşitli fırsatlarla tüketicileri dizüstü bilgisayar ürünlerini deneyimlemeye davet ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Huawei, yaz döneminde de yaptığı kampanyalar ile tüketicilerin ihtiyaçlarını gözetmeye devam ediyor.

1 Temmuz - 15 Ağustos'ta devam edecek kampanya ile Huawei'nin dizüstü bilgisayarlarından MateBook X Pro i7, MateBook X Pro i5, MateBook X, MateBook D15 i3 ve MateBook 13 R7 indirim fırsatları ve hediyeleri ile birlikte tüketiciler ile buluşuyor.

Anahtar Kelimeler:
HuaweiMatebook
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.