ORSİAD'dan OSB'lere kreş talebi

- ORSİAD Başkanı Yener: - "Küçük çocuğu olan annelerin, gönül rahatlığıyla işe gitmeleri için bulundukları bölgelerde kreş şart. Bu anlamda OSTİM ve İvedik'te birer kreşe çok ihtiyaç var"

10 Ocak 2018 Çarşamba 12:00
ORSİAD'dan OSB'lere kreş talebi

ANKARA (AA) - OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD) Başkanı Necdet Yener, kadın çalışan sayısı sürekli artan organize sanayi bölgelerinde kreş yapılmasını istedi.

ORSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yener ve beraberindeki dernek yöneticileri, Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural'ı ziyaret etti.

Dural'dan OSB'lere kreş yapılması konusunda destek isteyen Yener, "OSB'lerde çalışan kadın sayısı giderek artıyor. Bu umut verici bir gelişme. Biz de öteden beri büyük ve güçlü Türk ekonomisi için kadın istihdamının ve iş gücüne katılım oranlarının artması gerektiğini savunuyoruz. Savunmakla kalmıyor, bu konuda üzerimize düşeni yapmaya gayret gösteriyoruz. Küçük çocuğu olan annelerin, gönül rahatlığıyla işe gitmeleri için bulundukları bölgelerde kreş şart. Bu anlamda OSTİM ve İvedik’te birer kreşe çok ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KreşORSİADSelda Dural
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.