"Şehre İzini Bırak"ı Kübra Dağlı’nın takımı kazandı

-Her hafta kazananın değiştiği mücadele sonunda Dünya Şampiyonu Kübra Dağlı'nın liderlik ettiği "Kırmızı takım" kampanyanın kazananı oldu

14 Nisan 2022 Perşembe 11:29

İSTANBUL (AA) - Red Bull'un aktif spor yapanların yanı sıra antrenman yapmak isteyip yeterli motivasyonu bulamayanları da harekete geçirdiği "Şehre İzini Bırak" projesinde sona gelindi.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, her hafta kazananın değiştiği mücadele sonunda Dünya Şampiyonu Kübra Dağlı'nın liderlik ettiği "Kırmızı takım" kampanyanın kazananı olmayı başardı.

Dağlı'nın takımında koşan Ozan Hoşyılmaz, 650 kilometre (km) koşarak hem şehre hem de kampanyaya izini bıraktı. Rekabeti Kübra Dağlı'nın kazanmasına yardımcı olan Ozan Hoşyılmaz, Kazakistan'da gerçekleşecek yılın en zorlu etkinliklerinden Red Bull Quicksand'e Kübra Dağlı ile katılma hakkını elde etti.

Türkiye'nin online aktif haritasını çıkartan projede Dünya Şampiyonu Kübra Dağlı ile Türkiye'nin BMX'teki yükselen yıldızı Bora Altıntaş takım kurup, tatlı bir rekabete girmişti. 6 hafta süren rekabet boyunca birçok şehirden 2bin 600'ü aşkın kişi şehre izlerini bırakmak için mücadeleye katıldı.

Katılımcılar bu 6 hafta boyunca Kübra Dağlı'nın ya da Bora Altıntaş'ın takımına katılıp hem haftalık görevleri yaptı hem de şehre izlerini bıraktı. Her haftanın sonunda görevleri başarıyla yapan katılımcılar birbirinden değerli ödüller de kazandı. Mücadele sonunda koşucular toplam 13 bin 700 km koşarak şehirlerine izlerini bıraktı.

Anahtar Kelimeler:
Red Bull
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.