Setur ara tatil dönemi için farklı seçenekler sunuyor

İSTANBUL (AA) - Setur, ara tatil dönemini değerlendirerek aileleriyle kaliteli zaman geçirmek isteyenlere farklı önerilerde bulunarak, seyahatin önündeki engelleri kaldırmaya devam ediyor.Setur'dan yapılan açıklamaya göre, kış döneminin...

14 Mart 2022 Pazartesi 12:53
Setur ara tatil dönemi için farklı seçenekler sunuyor

İSTANBUL (AA) - Setur, ara tatil dönemini değerlendirerek aileleriyle kaliteli zaman geçirmek isteyenlere farklı önerilerde bulunarak, seyahatin önündeki engelleri kaldırmaya devam ediyor.

Setur'dan yapılan açıklamaya göre, kış döneminin yoğunluğunu termal otellerde rahatlayarak geride bırakmak isteyenlere, doğanın kalbinde ilkbaharı karşılamayı tercih edenlere, “yaz şimdi başlıyor” diyenlere ve eğlenceyi KKTC’de arayanlara özel seçenekler sunarak hayatları zenginleştirmenin önünü açıyor.

Setur’un tatil önerileri içerisinde Afyonkarahisar, Bursa, Bolu, Pamukkale, Sapanca ve Yalova, termal otelleri tercih edenlere farklı seçenekler sunuyor. Oteller aileleriyle birlikte sağlığı, rahatlamayı ve huzuru bulmak isteyenleri bekliyor.

Abant, Bolu, Fethiye, Kastamonu ve Sapanca’da yer alan birbirinden özel oteller ise doğa ile iç içe vakit geçirmek, uzun orman yürüyüşleri ile temiz havaya doymak ve tazelenmek isteyen ziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunuyor.

Setur, yazın müjdecisi olan ilkbaharın tadını KKTC’de çıkarmak, güneşin keyfine varırken eğlenceyi sonuna kadar yaşamak isteyenler için Girne, Bafra ve Magosa’da özel seçenekler sunuyor. Deniz ve güneşe Türkiye’de kavuşmak isteyen ziyaretçiler içinse Alanya, Fethiye, Bodrum, Çeşme ve daha birçok bölgeye özel seçenekler Setur farkıyla sunuluyor.

Nisan ayı ara tatil döneminin keyfini ailesiyle birlikte doyasıya yaşamak isteyenler Setur’un farklı ödeme seçeneklerinin yanı sıra Setur’un World’e özel 5 bin TL üzeri harcamalarda 400 TL worldpuan kampanyasından yararlanabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
TatilSETUR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.