Simit Sarayı kurucusu, Doğa Koleji öğrencileri ile buluştu

-Simit Sarayı Kurucusu Haluk Okutur: -"Başarının anahtarı sürekli öğrenmeye açık olmaktan ve sınırlarını zorlamaktan geçiyor"

09 Mart 2022 Çarşamba 14:45
Simit Sarayı kurucusu, Doğa Koleji öğrencileri ile buluştu

İSTANBUL (AA) - Farklı sektörlerden önemli iş insanlarının Doğa Koleji kampüslerinde ağırlandığı “t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri”nde öğrenciler, iş dünyasının ipuçlarını daha lise çağında işin uzmanından dinleme fırsatı buluyor.

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, iş dünyasının profesyonelleri ve akademisyenler ile bir araya gelen öğrenciler, konuşmacıların girişimcilik hikâyelerini, bu yolculukta yaşadıkları tecrübeleri, girişimciliğin toplumsal ve bireysel faydalarını, girişimciliğin risklerini, başarı hikayelerini ve iş dünyasının diğer güncel konularını birebir dinleme fırsatı elde ediyor.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri’nde Doğa Koleji Çamlıca Kampüsü lise öğrencilerinin konuğu Simit Sarayı Kurucusu Haluk Okutur oldu.

Seminer, çevrim içi olarak Doğa Kolejinin diğer kampüslerinde de izlendi.

Açıklamada seminerdeki konuşmasına yer verilen Okutur, başarıya giden yolda eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, "Üniversite eğitimimi tamamlamamış olsaydım yine simitçi olurdum ama bu şekilde büyüme elde edemezdim. Başarı giden yolculukta zorluklara karşı yılmamak gerekiyor. Yapamazsın diyenlere inat yapmak için daha hırsla işime sarılıyorum. İşletmelerde sadakat ve bağlılık önemli.

Kendi işletmelerimizde halen ilk açıldığı zaman çalışmaya başlayan arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Başarının anahtarı sürekli öğrenmeye açık olmaktan ve sınırlarını zorlamaktan geçiyor.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Doğa Koleji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.