1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü belediye çalışanlarıyla birlikte kutladı. İşçilerle bir araya gelen Tutal, yaşamın her alanında temizlik, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi,...

01 Mayıs 2021 Cumartesi 19:10
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

KONYA (AA) - Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü belediye çalışanlarıyla birlikte kutladı.

İşçilerle bir araya gelen Tutal, yaşamın her alanında temizlik, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi, oyun alanları, parklar, alt yapı, ulaşımda işçilerin alın teri ve emeğinin olduğunu kaydetti.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle görevi başında çalışan işçilerin günlerini kutlayan Tutal , "7 yıllık süreçte hep birlikte birçok çalışmaya imza attık. Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız çok özel günlerden birisi. Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir. Bizler alın terinin önemini bilen, insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin savunucularıyız. Hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha huzurlu, hak ve hürriyetlerine saygı duyan özgürce yaşanabilen bir Türkiye için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Seydişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.