18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümünde anma programı düzenlendi.Nallıhan Şehit Vural Arıcı Konferans Salonu'ndaki program, saygı duruşunda bulunulması...

18 Mart 2022 Cuma 17:13
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümünde anma programı düzenlendi.

Nallıhan Şehit Vural Arıcı Konferans Salonu'ndaki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından şehit ailelerine çiçek takdim edildi, ilçe genelinde resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinlik sonunda Kaymakam Yusuf Durani Dinç, şehit ailelerini makamında misafir etti.

Törene, Belediye Başkanı İsmail Öntaş, şehit aileleri, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.