18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Kalaycı, mesajında, Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan 18 Mart 1915 tarihinin...

17 Mart 2022 Perşembe 16:58
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kalaycı, mesajında, Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan 18 Mart 1915 tarihinin bir milletin yokluk ve imkansızlıklara rağmen, yedi düvele karşı vatan toprağını savunduğu destansı zaferin adı olduğunu belirtti.

Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferini bizlere armağan edenleri asla unutmayacaklarını vurgulayan Kalaycı, "Kutlu zaferin 107. yıldönümünde; milletimizin bu gururlu gününü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ederken, gazilerimizi de şükranla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.