3 Aralık Dünya Engelliler Günü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı'nda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzlenen törene, Vali Şehmus Günaydın da katıldı.İstiklal Marşı'nın...

03 Aralık 2020 Perşembe 11:31
3 Aralık Dünya Engelliler Günü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzlenen törene, Vali Şehmus Günaydın da katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle başka bir etkinlik yapılmadan sona erdi.

- MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok'un mesajı

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tok, mesajında, engelli vatandaşların ekonomik, siyasal, sosyal, kültürel ve toplumsal hayata etkin bir şekilde katılmalarının en doğal hakları olduğunu belirtti.

Engellilerin yaşadığı sorunların herkesin sorunu olduğunu anlatan Tok, sosyal hayatta engelleri ortadan kaldırmaya ve tüm imkanlardan eşit olarak yararlanmaya yönelik çalışmalar olacağını ifade etti.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.