31. Ahilik Haftası kutlamaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 31. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Balkan ve Kafkas Ülkeleri Halk Dansları Topluluğu, halk oyunları gösterisi gerçekleştirdi.Kaman Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde...

18 Eylül 2018 Salı 14:11
31. Ahilik Haftası kutlamaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 31. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Balkan ve Kafkas Ülkeleri Halk Dansları Topluluğu, halk oyunları gösterisi gerçekleştirdi.

Kaman Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde yapılan gösteri, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Bosna-Hersek'ten gelen gösteri ekibi, Türk bayrağı açtı.

Program, mahalli sanatçıların şarkılar seslendirmesinin ardından sona erdi.

Gösterinin ardından İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından "yılın ahisi" seçilen kunduracı Yıldırım Karagöz ve Kaman Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından yılın şoförü seçilen Murat Yaman'a plaket verildi. Kaman Belediyesi tarafından Balkan ve Kafkas Ülkeleri Halk Dansları Topluluğu üyelerine plaket takdim edildi.

Programa, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Eyüp Temur, sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Kaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.