4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Sivas Valisi Şimşek'i ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ve üyeleri Niğde'den Sivas Valiliği'ne atanan Yılmaz Şimşek'i makamında ziyaret etti.4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ve beraberindekiler, Şimşek'e...

02 Haziran 2022 Perşembe 18:27
4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Sivas Valisi Şimşek'i ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas 4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ve üyeleri Niğde'den Sivas Valiliği'ne atanan Yılmaz Şimşek'i makamında ziyaret etti.

4 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhittin Karahan ve beraberindekiler, Şimşek'e görevinde başarı diledi.

Karahan, cemiyetin faaliyetleri hakkında Şimşek'e bilgi aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şimşek ise Sivas basının güçlü olduğunu söyledi.

Şehir için yapılacak çalışmalarda birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan ve valilik olarak basının destekçisi olacaklarını dile getiren Şimşek, şehrin yararına olan her projenin devam edeceğini belirtti.

Şimşek, göreve başlamasının hemen ardından Demir Grup Sivasspor'un, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasının da hem şehir, hem de şahsı adına mutluluk verici olduğunu ifade etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.