5. İslami Dayanışma Oyunları'na doğru

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, önümüzdeki hafta Konya'da başlayacak olan 5. İslami Dayanışma Oyunları'na kentteki tüm esnaf ve sanatkarların hazır olduğunu açıkladı....

01 Ağustos 2022 Pazartesi 16:00
5. İslami Dayanışma Oyunları'na doğru

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, önümüzdeki hafta Konya'da başlayacak olan 5. İslami Dayanışma Oyunları'na kentteki tüm esnaf ve sanatkarların hazır olduğunu açıkladı.

Başkan Karabacak, 9-18 Ağustos tarihleri arasında Konya'nın ev sahipliği yapacağı 5. İslami Dayanışma Oyunları öncesi yaptığı yazılı açıklamada, oyunların şehrin tanıtımı açısından da çok önemli olduğuna dikkati çekti.

Olimpiyatlar süresince 56 ülkeden 6 bin sporcu ve on binlerce seyircinin Konya'ya geleceğine dikkati çeken Karabacak, açıklamasının devamında şunlara yer verdi:

"Esnaf ve sanatkarlarımız da şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Konya esnafımız bugüne kadar üzerine düşen görevi her zaman yapmış ve bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Hizmet sektöründe faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere, şehrimizdeki oteller, taksiciler, lokantalar, kafeteryalar, hediyelik eşya satan esnaflarımız hazırlıklarını tamamladı. KONESOB olarak biz de 84 meslek odamıza bilgilendirmelerimizi yaptık. Konyalı esnaflar olarak İslami Dayanışma Oyunları boyunca şehrimize gelen sporcularımıza ve katılımcılara Hz. Mevlana'nın diyarı, Ahi Evran'ın makamı, inanç turizminin, hoşgörünün ve Selçuklunun başşehri olan Konya'mızın misafirperverliğini en iyi şekilde gösterecek ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.