59. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği

- Şenlik kapsamında Sanata Saygı Platformu Sergisi açıldı

10 Temmuz 2018 Salı 18:13
59. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde 59. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Sanata Saygı Platformu Sergisi açıldı.

Akşehir Gülmece Parkı'nda 5 gün boyunca atölye çalışması yapan Sanata Saygı Platformu üyelerinin yaptığı resim, cam, ebru, seramik, Tokat yazma baskı, hat ve naht sanatından oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergiye çok sayıda yerli ve yabancı turist yoğun ilgi gösterdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya burada, şenliğe katkılarından dolayı Platform Başkanı Mustafa Erol ve üyelerine katılım belgesi verdi.

"Her yıl yaptığınız çalışmalarla Akşehir'e birçok sanatsal ürünler kazandırdınız. Ayrıca atölye çalışmalarıyla Akşehirli çocukların bu sanatlara ilgi duymasını sağladınız." diyen Başkan Akkaya, vatandaşlarla sergi alanını gezerek eserleri inceledi.

Açılışa Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ile çok sayıda yerli ve yabancı turist katıldı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.