62. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde Action Team gösterisi nefes kesti

KONYA (AA) - 62. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında sahne alan Action Team'in gösterisi, izleyenlerin beğenisini topladı.Cumhuriyet Meydanı’nda, 2 seans halinde gerçekleştirilen gösteride Action Team üyeleri, bisiklet...

07 Temmuz 2021 Çarşamba 14:21
62. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde Action Team gösterisi nefes kesti

KONYA (AA) - 62. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında sahne alan Action Team'in gösterisi, izleyenlerin beğenisini topladı.

Cumhuriyet Meydanı’nda, 2 seans halinde gerçekleştirilen gösteride Action Team üyeleri, bisiklet ve tekerlekli paten ile rampada birbirinden tehlikeli ve akrobatik hareketler sergiledi.

Gösteriyi izleyen vatandaşların yüreklerini ağzına getiren grup üyeleri, basketbol topları ile yaptıkları gösteride zaman zaman seyirciyi de gösteriye dahil ederek keyifli anlar yaşattı.


Anahtar Kelimeler:
Sow
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.