Adalet Bakanı Gül, Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Aliyev ve beraberindeki heyeti kabul etti

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Kamran Aliyev ve beraberindeki heyeti kabul etti. Adalet Bakanlığındaki kabulde, iki ülke arasındaki ilişkiler, terörle mücadelede iş birliği, ülkeler arası adli...

15 Şubat 2021 Pazartesi 15:31
Adalet Bakanı Gül, Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Aliyev ve beraberindeki heyeti kabul etti

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Kamran Aliyev ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Adalet Bakanlığındaki kabulde, iki ülke arasındaki ilişkiler, terörle mücadelede iş birliği, ülkeler arası adli yardımlaşma ile çeşitli hukuki konular ele alındı.

Ayrıca "iki devlet tek millet" anlayışı çerçevesinde ikili ilişkilerin daha da geliştirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Kabulde, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ile Adalet Bakanlığı temsilcileri de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.