AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Gündoğdu Mahallesi'ni ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın Gündoğdu Mahallesi'ni ziyaret ettiği bildirildi.İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Çalışkan ve beraberindeki AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı...

31 Temmuz 2021 Cumartesi 13:34
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Gündoğdu Mahallesi'ni ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın Gündoğdu Mahallesi'ni ziyaret ettiği bildirildi.

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Çalışkan ve beraberindeki AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar ile partililerle birlikte Gündoğdu Mahallesi'ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ettikleri kaydedildi.

Açıklamada, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Çalışkan'ın, mahalle sakinlerinden sıkıntıları dinlediği ve çözüm önerilerini ilettiği belirtildi.

Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı İlçe Belediyesinin mahalle sakinlerinin sıkıntılarıyla ilgilenmediğini savunan Çalışkan, şunları kaydetti:

"Gündoğdu Mahallesi'ni ziyaret ederek esnafımız ve hemşerileriniz ile bir araya geldik. Özellikle hemşerilerimizin Gündoğdu-1 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin başlamamış olmasından kaynaklanan sebeple beklentilerinin olduğunu gördük, keza Odunpazarı Belediyesinin asfalt ve temizlik ile ilgili sorunu dışında Büyükşehir Belediyesinin Vergi Dairesinin bağlantı yolunu yapmamış olmasının çok ciddi beklenti olduğu ve buna ilişkin sorun halen devam ettiği bilgisi tarafımıza iletildi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesinin artık üzerine düşen görevi yerine getirerek bir an önce ivedi şekilde Gündoğdu-1, 2 ve 3 projelerini hayata geçirmesi ile Gündoğdu bölgesinin şehrin cazibe hale gelmesi tüm şehrin beklentisidir. Biz de bu meselenin Büyükşehir Meclisi'nde sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.