AK Parti Eskişehir Kadın Kolları vatandaşlara aşure ikram etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve beraberindeki üyeler, vatandaşlara aşure ikram etti. Dede Korkut Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Ünalır, aşurenin paylaşmanın, dayanışmanın,...

31 Ağustos 2021 Salı 12:14
AK Parti Eskişehir Kadın Kolları vatandaşlara aşure ikram etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve beraberindeki üyeler, vatandaşlara aşure ikram etti.

Dede Korkut Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Ünalır, aşurenin paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve kardeşliğin simgesi olduğunu belirterek, asırlardır süregelen bu gelenekle, sevinç ve tasaların paylaşılmaya devam edildiğini anlattı.

Muharrem ayının Hazreti Hüseyin'in uğrunda canını feda ettiği hak, adalet, rahmet, merhamet duygularının yeniden canlandırmak, Müslümanların kardeşlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi için fırsat bilinmesi gerektiğini ifade eden Ünalır, "Bu vesileyle Hazreti Hüseyin ve Kerbela şehitleri başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, halkımızın ve tüm İslam aleminin muharrem ayını kutluyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.