AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

- "(FETÖ ile mücadele) Hala temizlenmeye devam ediliyor. Bundan sonra da devam edecek. Hiçbir zaman geri adım atmak yok. Hiçbir şekilde 250 şehidimizin, binlerce gazimizin hakkını ödeyemeyiz" - "2019 İslam coğrafyasının var olma, yok olma seçimidir. İslam coğrafyasında dimdik ayakta duran, İslam coğrafyasına sahip çıkan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimidir"

10 Ekim 2017 Salı 17:38
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadeleye ilişkin, "Hala temizlenmeye devam ediliyor. Bundan sonra da devam edecek. Hiçbir zaman geri adım atmak yok. Hiçbir şekilde 250 şehidimizin, binlerce gazimizin hakkını ödeyemeyiz." dedi.

Karacan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi ziyaretinin ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Kırşehir programında gösterilen samimi ve sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden Karacan, daha aktif, dinamik ve enerjik bir AK Parti ile 2019 yılındaki seçimlere hazırlanmak için Türkiye'yi dolaştıklarını söyledi.

Hem teşkilatlarla hasbihal edip hem de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiklerini belirten Karacan, daha dinamik ve aktif bir işbirliği oluşturmak için çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

Karacan, 2019 yılındaki seçimlerin sadece AK Parti'nin seçimleri olmadığına işaret ederek, şöyle devam etti:

"Sadece bir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci seçimi değil. Millletvekili, cumhurbaşkanı seçimi de değil. 2019 İslam coğrafyasının var olma, yok olma seçimidir. İslam coğrafyasında dimdik ayakta duran, İslam coğrafyasına sahip çıkan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimdir. Ülkenin gelecek nesillere ya ülkeyi iri, diri, bir, beraber, hep birlikte devretme zamanı ya da 2002'de başlayan bu kutlu davanın, sizlerin emeğinin boşa gitmesinin seçimidir. Ben inanıyorum ki, dava arkadaşlarım bu kutlu davada layık olduğu şekilde gelecek nesillere olan borcu ödemek için, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a borcunu ödemek için gayret gösterecektir."

Türkiye'nin geleceğinin çok önemli olduğunu ve ülkenin birçok badireler atlattığına değinen Karacan, şunları kaydetti:

"Bazen çabuk unutuyoruz. Bu ülke 12 Eylülleri, 28 Şubatları, parti kapatmaları yaşadı, MİT tırlarını gördü. Bu ülke, 17-25 Aralık'ı, hep birlikte 15 Temmuz'u yaşadı. Nasıl bir kanser zamanla tümörü büyütürse aynı onun gibi her tarafı sarmış vaziyetteler. Hala temizlenmeye devam ediliyor. Bundan sonra da devam edecek. Hiçbir zaman geri adım atma yok. Hiçbir şekilde 250 şehidimizin, binlerce gazimizin hakkını ödeyemeyiz. Ömür boyunca ne kadar çalışırsak çalışalım bir tane şehidimizin hakkını ödeyemeyiz. Ne sınır güvenliğimiz ve ülkemizin bekası için çalışan askerimizin, polisimizin ne de 15 Temmuz'daki şehitlerimizin, hiçbirinin hakkını ödeyemeyiz. Hep birllikte Türkiye'nin 2023 hedeflerine, 2071 hedeflerine çoluğumuzla çocuğumuzla ulaşmak istiyorsak hepimizin kalan 1,5 senelik zamanda bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya devam etmemiz gerekiyor."

Karacan, konuşmasının ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan'a yeni görevinde başarılar dileyerek, plaket takdim etti.

Toplantıya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş, partililer ve çok sayıda kişi katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.