AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki "Dahi Çocuklar Akademisi"nin açılışına katıldı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, özel bir eğitim kurumunun "Dahi Çocuklar Akademisi"nin açılış törenine katıldı.Belediyeden yapılan...

22 Ağustos 2021 Pazar 17:28
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, özel bir eğitim kurumunun "Dahi Çocuklar Akademisi"nin açılış törenine katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, eğitimin önemli olduğunu belirterek, açılışı yapılan eğitim yuvasının hayırlara vesile olmasını diledi.

Büyükkılıç da gelecek kuşakların donanımlı olması gerektiğini aktararak, "Yavrularımızı geleceğe hazırlayacak, böyle kurum ve kuruluşları oluşturan siz canlarımıza, kardeşlerimize minnet duyuyor, iyi ki varsınız diyorum." ifadesini kullandı.

Büyükkılıç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle vatandaşlara aşılarını yaptırmaları uyarısında da bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.