AK Parti İl Başkanı Çalışkan görev başındaki sağlık ve emniyet çalışanlarının bayramını kutladı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Ramazan Bayramı'nda görev başında olan sağlık çalışanları ve emniyet mensuplarını ziyaret etti.Çalışkan, bayram namazı sonrası Tepebaşı ilçesi filyasyon ekibine,...

13 Mayıs 2021 Perşembe 14:12
AK Parti İl Başkanı Çalışkan görev başındaki sağlık ve emniyet çalışanlarının bayramını kutladı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Ramazan Bayramı'nda görev başında olan sağlık çalışanları ve emniyet mensuplarını ziyaret etti.

Çalışkan, bayram namazı sonrası Tepebaşı ilçesi filyasyon ekibine, ardından Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Acil Servisi ile Şehir Hastanesinde görevli sağlık çalışanlarına ziyarette bulundu.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi girişindeki kontrol noktasında görevli polislerle bir araya gelen Çalışkan, ziyaretlerinde görevi başındaki sağlık çalışanlarının ve emniyet mensuplarının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.