AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'ndan Kütüphane Haftası mesajı

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Kütüphanelerin bir toplumun kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesi olduğunu belirten Çopuroğlu, insanların araştırma, tanıma,...

29 Mart 2022 Salı 13:57
AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'ndan Kütüphane Haftası mesajı

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kütüphanelerin bir toplumun kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesi olduğunu belirten Çopuroğlu, insanların araştırma, tanıma, öğrenme arayışlarında ilk başta kütüphanelere başvurduğunu ifade etti.

Kütüphanelere yapılacak her türlü yatırımın ülkeye yatırım anlamına geldiğini vurgulayan Çopuroğlu, "Eğitim hayatımızın olmazsa olmazı kitaplarla olan dostluğumuzu canlı tutarak gelecek nesillere de bu alışkanlığı ve sevgiyi aşılamanın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Okuma ve öğrenme azminizin, sevginizin hiç bitmemesi dileği ile 58. Kütüphane Haftası kutlu olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.