AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Timuçin'den çağrı:

- "Vatan sevdasını, 'halka hizmet Hakk'a hizmettir' fikrini düstur edinmiş herkese kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık"

05 Ocak 2021 Salı 17:52
AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Timuçin'den çağrı:

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, vatan sevdasını, "halka hizmet Hakk'a hizmettir" fikrini düstur edinmiş herkese kapılarının da gönüllerinin de sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

Timuçin, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin bugüne kadar kazandığı tüm zaferlerde bu ülkenin cesur ve inançlı kadınlarının rolünün büyük olduğunu vurguladı.

"Güçlü Türkiye mücadelemizde her zaman olduğu gibi kadınların desteğine ihtiyacımız var." ifadelerini kullanan Timuçin, şunları kaydetti:

"Kadın kolları teşkilatımızda görev almak isteyen, bu kutlu davaya gönül veren tüm hanım kardeşlerimiz, 16 Ocak'a kadar il binamıza gelerek şahsen veya online olarak "http://kongre.akkadin.org.tr/" adresinden başvuru yapabilirler. Bu yenilenme ve daha da büyüme mücadelesinde tüm kadınlarımızı bekliyoruz. Vatan sevdasını, 'halka hizmet Hakk'a hizmettir' fikrini düstur edinmiş herkese kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.