AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'dan Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine tepki:

- "ABD Başkanı önce kendi tarihlerine bakmalı. Siyahilere Amerika'daki uygulamalar ortada"

27 Nisan 2021 Salı 19:15
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'dan Biden'ın 1915 olaylarını

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine tepki göstererek, "ABD Başkanı önce kendi tarihlerine bakmalı." dedi.

Hasan Angı AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, ABD Başkanı Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesini kınadı.

Angı, "Bu şanlı tarihe rağmen bunu karalamak isteyenler de eksik değil. Geçtiğimiz günlerde Türklere ve Kürtlere bu zulmü çektirmişlerdir. Şimdi de adını soykırım koydukları bir döneme götürmeye çalışıyorlar ki son derece yanlış. ABD Başkanı önce kendi tarihlerine bakmalı. Siyahilere Amerika'daki uygulamalar ortada." diye konuştu.

Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını vurgulayan Angı, ülkenin son 2 senedir IMF masasına oturtulmaya çalışıldığını, eskisi gibi borçlarını ödeyemez hale gelmesinin istendiğini savundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.