AK Parti Milletvekili Açıkgöz'den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla mesaj yayımladı.Açıkgöz, mesajında, insan onur ve ahlakını gözeterek, kamuoyunun doğru haber alma hakkını...

23 Temmuz 2022 Cumartesi 16:39
AK Parti Milletvekili Açıkgöz'den

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Açıkgöz, mesajında, insan onur ve ahlakını gözeterek, kamuoyunun doğru haber alma hakkını gözeten basın mensuplarının günlerini kutladığını belirtti.

Gazetecilerin, zahmetli süreci olan önemli bir mesleği yürüttüğünü aktaran Açıkgöz, "Basın yayın kuruluşlarında üstün fedakarlık ilkesiyle meslek, ahlak, vatan ve millet aşkıyla çalışarak, ülkemizdeki, bölgemizdeki ve sevdamız Nevşehir'deki gelişmeleri, halkımızla paylaşma yolunda gece gündüz demeden emek harcayan, ilimizin ve ilçelerimizin kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde yüksek özveriyle görev alan, Kapadokya'nın gönül elçileri olan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.