AK Parti Yozgat İl Başkanı Başer'den "27 Mayıs Darbesi" açıklaması

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, 27 Mayıs Darbesi'nin 62'inci yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.Başer, parti yöneticileri ve üyeleriyle Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı açıklamada, 27 Mayıs Darbesi'nin,...

27 Mayıs 2022 Cuma 13:36
AK Parti Yozgat İl Başkanı Başer'den

YOZGAT (AA) - AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, 27 Mayıs Darbesi'nin 62'inci yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Başer, parti yöneticileri ve üyeleriyle Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı açıklamada, 27 Mayıs Darbesi'nin, milli irade ile arasına perde çekenlerin demokrasiye, vicdanlara, hukuka ve insanlığa yönelik ihaneti olarak hafızalara kazındığını söyledi.

Üzerinden yıllar geçse de vesayetçi odakların varlığını devam ettirerek, 15 Temmuz’da da benzer bir senaryoyu devreye sokmaya çalıştığını aktaran Başer, "Ancak milletimiz darbeler ve darbeciler karşısında liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşuyla, bu kez millet iradesi üzerinde tahakküm kurmak isteyenlerin oyunlarını bozmuştur. Millete ve hizmete sevdalı kadrolar ile Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, 15 Temmuz’da demokrasi düşmanlarına en büyük dersi vermiştir." diye konuştu.

Başer, 27 Mayıs'ların, 12 Eylül'lerin, 28 Şubat'ların, 15 Temmuz'ların Anadolu feraseti karşısında zavallı kalacağını, ülkede darbeler döneminin artık kapandığını vurgulayarak, "Her türlü vesayete karşı var olan mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtiyor, demokratik ve müreffeh bir Türkiye’de yaşayabilmemiz için serden geçen Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan başta olmak üzere, tüm demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.