AkınRobotics bünyesinde İstanbul'da faaliyete geçecek "Robot Müzesi"nin temeli atıldı

KONYA (AA) - Yerli robotik markası AkınRobotics bünyesinde İstanbul'da faaliyete geçecek "Robot Müzesi"nin temelinin atıldığı bildirildi.Firmadan yapılan yazılı açıklamada, AkınRobotics bünyesinde İstanbul Avcılar'da faaliyete...

06 Mayıs 2021 Perşembe 16:07
AkınRobotics bünyesinde İstanbul'da faaliyete geçecek

KONYA (AA) - Yerli robotik markası AkınRobotics bünyesinde İstanbul'da faaliyete geçecek "Robot Müzesi"nin temelinin atıldığı bildirildi.

Firmadan yapılan yazılı açıklamada, AkınRobotics bünyesinde İstanbul Avcılar'da faaliyete geçecek olan Robot Müzesi'nin temellerinin atıldığı belirtildi.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle katılımın kısıtlı tutulduğu ifade edilen açıklamada, Akınsoft ve AkınRobotics Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Akın'ın şu görüşlerine yer verildi:

"Dünyada bir ilk olacak robot müzesinin temellerini İstanbul'da atıyoruz. Robot müzemizde, insansı robot teknolojilerinin ve bilgisayar sistemlerinin geçmişten günümüze gelişim süreçlerini sunacağız. Vatana millete ve tüm insanlığa hayırlı olsun."

Açıklamada, geride bıraktığı süreçte, yaptığı çalışmalarla alanında birçok ilki gerçekleştiren AkınRobotics'in, yüksek teknoloji yolunda hızla ilerlemeyi sürdürürken, geleceğe yönelik yeni projeleri ile bilime ve insanlığa hizmet etmeye devam edeceği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.