Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Özkök, gazetecilerle buluştu

AKSARAY (AA) - Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, gazetecilerle kahvaltı programında bir araya geldi.Özkök, burada yaptığı konuşmada, salgından dolayı açılışlarını gerçekleştiremedikleri projelerin açılışını, pazartesi...

10 Haziran 2022 Cuma 14:32
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Özkök, gazetecilerle buluştu

AKSARAY (AA) - Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, gazetecilerle kahvaltı programında bir araya geldi.

Özkök, burada yaptığı konuşmada, salgından dolayı açılışlarını gerçekleştiremedikleri projelerin açılışını, pazartesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Salgın döneminde 129 yeni iş yeri açtıklarını, 200 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Özkök, şunları kaydetti:

"Bu 129 iş yerinde 645 kişi istihdam ediliyor. 68 iş yerimizin de inşaatına başlandı. Onun da temel atma programı yapılacak. Bildiğiniz gibi Aksaray, çerezlik ay çekirdeğinde marka haline geldi. Çünkü Türkiye'nin çerezlik ay çekirdeğinin yüzde 15'ini Aksaray üretmektedir. Bu vesileyle üreticimizin ürettiği ürünü marka haline getirebilmek için, donanımlı ve son model tesis yapacağız. Bizler elimizden geldiğince yatırım için mücadele ediyoruz. Aksaray için gecemizi gündüzümüze kattık çalışıyoruz. Projeler üretip en kısa zamanda gerçekleştirmeye devam edeceğiz."

Özkök, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.