Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'dan Ramazan Bayramı mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Aydoğdu, mesajında, bu bayramda bazı gelenekleri yerine getirmeyecekleri için buruk ve hüzünlü olduklarını vurguladı.Bayramların olmazsa olmazı, kalabalık...

11 Mayıs 2021 Salı 13:42
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'dan Ramazan Bayramı mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydoğdu, mesajında, bu bayramda bazı gelenekleri yerine getirmeyecekleri için buruk ve hüzünlü olduklarını vurguladı.

Bayramların olmazsa olmazı, kalabalık aile buluşmaları, el öpmeler, komşu ziyaretleri yapamayacaklarını belirten Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Bütün bu fedakarlıklara, en değerli varlığımız olan sağlığımız için katlandığımızı unutmayalım. Güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna yürekten inanıyoruz. Bu bayram da telefonlarla bayramlaşalım. Sevgi için mesafeler engel değildir. Kalpten kalbe var olan gizli ama samimi ve güvenli yolları kullanalım. Aldığımız tedbirlere özenle uymanız sayesinde vaka sayılarımız hızla düşüyor. Bu konuda sizlere müteşekkiriz. Ancak, rehavete kapılıp, hastalıklara davetiye çıkarmayalım. Bütün çabamız, sağlıklı bir biçimde iş yerlerimizi ve okullarımızı açabilmek içindir. Bunu birlikte başaracağız. Bu vesile ile, başta şehit ve gazilerimizin muhterem ailelerinin, sağlık ve güvenlik çalışanlarımızın, basın mensuplarımızın, tüm mesai arkadaşlarımızın ve kıymetli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, Türk ve İslam alemi ve insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.