Aksaray'da cuma namazı kapalı spor salonlarında kılındı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında camilerdeki yoğunluğun önüne geçilmesi amacıyla, belirlenen kapalı spor salonlarında cuma namazı kılındı.Kovid-19 tedbirleri kapsamında havaların...

18 Aralık 2020 Cuma 14:08
Aksaray'da cuma namazı kapalı spor salonlarında kılındı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında camilerdeki yoğunluğun önüne geçilmesi amacıyla, belirlenen kapalı spor salonlarında cuma namazı kılındı.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında havaların soğuması nedeniyle cuma namazlarında camilerde yoğunluğun önüne geçmek için Aksaray Spor Salonu ve Dağılgan Spor Salonu'nda cuma namazı eda edildi.

Aksaray Belediyesi ekipleri namaz kılınacak spor salonlarının önünde maske dağıttı.

Namaz kılmak için spor salonlarına gelen cemaatin ateşi ölçüldü ve dezenfektan kullanarak salonlara girişine izin verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.