Akşehir'de haşereyle mücadele çalışmaları

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada vatandaşların sivrisinek, karasinek...

25 Temmuz 2018 Çarşamba 15:58
Akşehir'de haşereyle mücadele çalışmaları

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada vatandaşların sivrisinek, karasinek ve diğer haşerelerle ilgili şikayetlerinin önüne geçebilmek amacıyla ilaçlama çalışmalarının mayıs ayından bu yana sürdürüldüğü belirtildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü kontrolünde yürütülen ilaçlama çalışmasının, insan ve çevre sağlığı göz önünde bulundurularak yapıldığı, zararlılarla mücadele edilirken doğal dengenin korunması konusunda son derece hassas ve modern bilim yöntemlerinin kullanıldığı kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
IlaçlamaMücadeleHaşere
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.