Akşehir'de sömestr tatilinde yüzme kursları yoğun ilgi gördü

KONYA (AA) - Akşehir'de gençler ve çocuklar, sömestr tatilinde belediye bünyesinde Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki yarı olimpik havuzdaki yüzme kursuna ilgi gösterdi.Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, yaptığı açıklamada, yüzme...

04 Şubat 2022 Cuma 18:47
Akşehir'de sömestr tatilinde yüzme kursları yoğun ilgi gördü

KONYA (AA) - Akşehir'de gençler ve çocuklar, sömestr tatilinde belediye bünyesinde Sağlıklı Yaşam Merkezi’ndeki yarı olimpik havuzdaki yüzme kursuna ilgi gösterdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, yaptığı açıklamada, yüzme kursuna katılımın fazla olmasının memnun edici olduğunu belirtti.

Akşehir'de yüzme bilmeyen kalmasın sloganıyla kampanya başlattıklarını aktaran Akkaya, şunları kaydetti:

"Sömestr tatili boyunca yaklaşık 400 kayıt aldık. Bu öğrencilerimiz tatil boyunca yüzmeyi öğrenmiş olacaklar. İnşallah bu eğitimlerimiz yaz tatili döneminde de devam edecek. Akşehir’imizdeki 6-18 yaş arasındaki tüm öğrencilerimizin yüzme öğrenmesini sağlamayı hedefliyoruz. Öğrencilerimize ve onları çalıştıran hocalarımıza teşekkür ediyorum."

Yüzme kursuna katılan Yaşar Urhan da yüzme kursuna kardeşiyle birlikte katıldığını belirterek "Akşehir Belediyemize 15 tatilde bize böyle bir etkinlik sundukları için teşekkür ederiz. Hocalarımız çok iyi ve her şey mükemmel. Başkanımıza çok teşekkürler."dedi.

Selçuk Şehirli de yüzme kursuna torunlarını getirdiğin ve tesisin ve kursun çok güzel olduğunu ifade etti.​​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
YüzmeGençler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.