Akşehirli çocuklar karın tadını çıkardı

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi, yoğun kar yağışını eğlenceye dönüştürmek için çocuklara kartopu oynama ve kardan adam yapma etkinliği düzenledi.Akşehir Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu. Çocuklar...

25 Ocak 2022 Salı 19:21
Akşehirli çocuklar karın tadını çıkardı

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi, yoğun kar yağışını eğlenceye dönüştürmek için çocuklara kartopu oynama ve kardan adam yapma etkinliği düzenledi.

Akşehir Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım oldu.

Çocuklar kadar büyüklerin de ilgi gösterdiği etkinlikte çizgi film karakterleri animasyon ekibi de çocuklarla kartopu oynadı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da etkinlikte çocuklarla bol bol kartopu oynadı.

Etkinliğin kapsamında "en güzel kardan adamı yapma" yarışması düzenlendi. Çocuklar büyük bir özenle yaptıkları kardan adamları, jüri üyelerine gösterip birinci olmak için gayret gösterdi.

Kardan Nasreddin Hoca, kardan kadın, yatan kardan adam, kardan robot, kardan hayalet, kardan Selçuklu kadını, kardan ikizler gibi birçok figürün yapıldığı etkinlikte yarışmaya katılan herkese Akşehir Spor atkısı hediye edildi.

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:

"Akşehir Belediyesi olarak eski kış günlerindeki eğlenceyi yaşatmak adına çocuklarımız için böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımızla kartopu oynadık. Ayrıca kardan adam yarışması düzenledik. Bu yarışmada jürimiz tarafından seçilenlere ödüllerini verdik. Birincisini gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin inşallah her yıl devamını gerçekleştireceğiz. Yeter ki beyaz bereket yağsın."




Anahtar Kelimeler:
Kar Topu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.