Anadolu Ajansı 98 yaşında

- Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz: - "Anadolu Ajansı, Türkiye'nin ve Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla güven kazanan müstesna kuruluşlar arasında yer alıyor"

06 Nisan 2018 Cuma 12:44
Anadolu Ajansı 98 yaşında

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, "Anadolu Ajansı (AA) Türkiye'nin ve Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla güven kazanan müstesna kuruluşlar arasında yer alıyor." ifadelerini kullandı.

Vali Haktankaçmaz, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla hizmet veren AA'nın, güvenilir ve etkin haberciliğin önde gelen temsilcisi olarak yalnız Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı haber ajansları arasına girdiğini belirtti.

AA personelini çalışmalarından dolayı kutlayan Haktankaçmaz, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı, Türkiye'nin ve Türk basınının gelişmesine katkı sağlayan, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla güven kazanan müstesna kuruluşlar arasında yer alıyor. Bugün sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı haber ajansları arasında yer alan AA, birçok dilde servis ettiği haberlerle uluslararası mecralarda da güçleniyor. Dünyanın farklı bölgelerinde hizmet veren, çatışma ortamlarında canlarını riske atarak görevlerini en iyi şekilde ifa etmeyi amaçlayan AA çalışanlarının insanları doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirme çabaları hiç kuşkusuz takdire şayandır."

Tarafsız habercilikle geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'nin dünyadaki sesi olan AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade eden Haktankaçmaz, AA'nın Milli Mücadele'den bu yana Türkiye'nin sesini dünyaya duyurma görevini en iyi şekilde yerine getirme gayret ve çabası içinde olduğunu ve sürekli kendisini geliştirdiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.