Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yavaş, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet sevdasının gerçeğe dönüşmesi...

18 Mayıs 2021 Salı 15:06
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yavaş, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet sevdasının gerçeğe dönüşmesi için ilk adımın atıldığı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 102. yıl dönümünde tüm Ankaralıların, Türk milletinin ve özellikle de gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Belediye olarak dün başladıkları kutlamalara, bugün ve yarın ABB TV ve sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanacak konserlerle devam edeceklerini belirten Yavaş, yarın 7 merkez ilçede kutlama turları düzenleyeceklerini ve mehteran ekibiyle bayram coşkusunu sokaklara taşıyacaklarını bildirdi.

Yavaş, mesajında şunları kaydetti:

"Bu sene coşkumuzu sokakta yaşayamasak da pandemi sürecini birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımız günlerin yakın olduğuna yürekten inanıyorum. O günlerde başkenti al bayraklarımız ile donatıp altında yeniden buluşacak, bayramlarımızı sevinçle kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Anahtar Kelimeler:
Mansur Yavaş19 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.