Ankara Büyükşehir Belediyesi mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı

- İl sınırları içerisindeki mezarlıkların, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" nedeniyle Ramazan Bayramı sonrasında ziyarete açılacağı bildirildi

28 Nisan 2021 Çarşamba 11:46
Ankara Büyükşehir Belediyesi mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 1300 mezarlıkta, kapsamlı temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mezarlıklar Daire Başkanlığı ve ANFA Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonundaki çalışmalar kapsamında, 20 ekipteki toplam 120 personel, mahalle, köy ve şehit mezarlıkları dahil 410 mezarlığın temizlik işlerini tamamladı.

Ekipler, Altındağ, Ayaş, Beypazarı, Çankaya, Çubuk, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle ilçelerindeki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Mezarlıklarda yabani ot temizliğinden tırpan işlerine, ağaç budamasından ilaçlamaya kadar birçok çalışma yapan ekipler, Ramazan Bayramı'na kadar Akyurt, Bala, Çamlıdere, Elmadağ, Evren, Kalecik ve Nallıhan ile birlikte tüm mezarlıkların temizlik ve bakım işlerini tamamlayacak.

Bu arada, il sınırları içerisindeki mezarlıkların, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" nedeniyle Ramazan Bayramı sonrasında ziyarete açılacağı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.