Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Güdül'de incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Güdül ilçesinde devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'dan bilgi aldı.Milletvekili Yıldız ve belediye başkanı Yalçın, kaya mağaralarının bulunduğu İnönü...

27 Mayıs 2021 Perşembe 13:01
Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Güdül'de incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Güdül ilçesinde devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'dan bilgi aldı.

Milletvekili Yıldız ve belediye başkanı Yalçın, kaya mağaralarının bulunduğu İnönü mevkisinde devam eden piknik alanı çalışmasını inceledi.

Yalçın, Kirmir Çayı vadisinde ve çayın etrafında yeni piknik alanları oluşturmaya devam ettiklerini ve kısa süre içinde çevre düzenlemesi ve piknik masalarıyla birlikte halkın hizmetine sunacaklarını aktardı.

Milletvekili Yıldız da ilçelerin sorunlarının çözümü için el birliği ile çalıştıklarını belirterek, "Bugün İnönü mağaralar bölgesini, kent meydanı düzenleme alanını ve otele çevrilen yurt binasındaki çalışmaları yerinde gördük." dedi.

Anahtar Kelimeler:
GüdülPiknik Alanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.