Ankara'da 42 bin 32 üreticiye 220 milyon lira ödeme yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara Valiliği, 42 bin 32 üreticiye 220 milyon lira ödeme yapılacağını bildirdi.Valilikten yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale üreten çiftçilere...

15 Nisan 2022 Cuma 19:16
Ankara'da 42 bin 32 üreticiye 220 milyon lira ödeme yapılacak

ANKARA (AA) - Ankara Valiliği, 42 bin 32 üreticiye 220 milyon lira ödeme yapılacağını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale üreten çiftçilere ek girdi desteği ödemelerinin başladığı belirtildi.

Açıklamada, "2021 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarına göre bir defaya mahsus dekara 50 lira ek girdi ödeneği başlıyor. İlimiz genelinde 42 bin 31 üreticimize 220 milyon TL ödeme TC kimlik numarasının son hanesine göre 2 dilimde yapılacaktır." ifadeleri yer aldı.

Kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4 olanlara 15 Nisan'da, 6 ve 8 olanlara ise 22 Nisan'da ödeme yapılacağı bildirildi.





Anahtar Kelimeler:
AnkaraDesteködemeüretici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.