Ankara'da karla mücadele çalışmaları

ANKARA (AA)- Beypazarı'nda etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları ile Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışma yürütüyor.İlçede etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yolları ulaşıma kapandı. Karayolları...

30 Ocak 2021 Cumartesi 16:48
Ankara'da karla mücadele çalışmaları

ANKARA (AA)- Beypazarı'nda etkili olan kar yağışı nedeniyle Karayolları ile Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışma yürütüyor.

İlçede etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yolları ulaşıma kapandı. Karayolları 43. Şube Şefliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolların açılması için çalışla başlattı.

43. Şube Şefliği ekipleri, 1650 rakımlı Ahlatlık ve Burgaz geçitleri ile Nallıkaş'a yakın bölgelerde bekletilerek kardan kapanan yerlerin kısa sürede ulaşıma açılmasını sağlıyor.

Karayolları ekipleri, kar yağan bölgelerde seyreden araç sürücülerine dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor.




Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.