Antakya Medeniyetler Korosu Kayseri'de sahne alacak

KAYSERİ (AA) - Antakya Medeniyetler Korosu, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında konser verecek.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde...

02 Şubat 2022 Çarşamba 14:39
Antakya Medeniyetler Korosu Kayseri'de sahne alacak

KAYSERİ (AA) - Antakya Medeniyetler Korosu, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında konser verecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Antakya Medeniyetler Korosu'nun konseri ve EXPO 2021 Hatay Lansmanı, 3 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi Salonu'nda saat 19.30'da başlayacak etkinlikte Antakya Medeniyetler Korosu'nun konserini vatandaşlar ücretsiz izleyebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.