AŞTİ'de Kurban Bayramı yoğunluğu sürüyor

- Tatili memleketlerinde geçirmek isteyenlerin yoğunluk oluşturduğu terminalde otobüs firmaları talebi karşılamak için ek seferler düzenliyor

25 Haziran 2023 Pazar 15:09
AŞTİ'de Kurban Bayramı yoğunluğu sürüyor

 Kurban Bayramı nedeniyle Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesinde (AŞTİ) yoğunluk devam ediyor.

Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyenlerin yoğunluk oluşturduğu AŞTİ'de, otobüs firmaları ek seferler düzenleyerek talebi karşılamaya çalışıyor.

Ankara'dan Kayseri'ye seyahat eden Zübeyde Direnç, biletini daha önce internetten aldığını belirterek Kayseri'de ikamet ettiğini ve bayramı orada geçireceğini söyledi.

Tatilini Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde geçireceğini belirten Özlem Cantürk, yoğunluk nedeniyle otobüs biletini ek seferleri takip ederek ancak bugün satın alabildiğini belirtti.

Bu arada Samsun-Ankara, Konya-Ankara ve İstanbul-Ankara kara yolunda araç yoğunluğuna rağmen trafiğin normal seyrinde ilerlediği görüldü.

Son Güncelleme: 26.06.2023 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.