ATO Başkanı Baran, AA'nın 101. yılını kutladı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Anadolu Ajansının (AA) 101 yıldır Türkiye'nin gündemine şahitlik ettiğini belirterek, "AA, ülkemizde olan biteni bize ve dünyaya, dünyada olan biteni de bizlere objektif...

06 Nisan 2021 Salı 09:39
ATO Başkanı Baran, AA'nın 101. yılını kutladı

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Anadolu Ajansının (AA) 101 yıldır Türkiye'nin gündemine şahitlik ettiğini belirterek, "AA, ülkemizde olan biteni bize ve dünyaya, dünyada olan biteni de bizlere objektif bir şekilde aktararak, çok önemli bir hizmet üretmektedir." ifadelerini kullandı.

Baran, AA'nın kuruluşunun 101'inci yıl dönümü dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya kutlama mesajı gönderdi.

Mesajında, 6 Nisan 1920'de kurulan ve 101 yıldır Türkiye'nin gelişimine şahitlik eden AA'nın tarafsız, ilkeli ve hızlı habercilik anlayışıyla ülkenin gözü kulağı durumunda olduğunu vurgulayan Baran, kurumun uluslararası gazetecilik meslek ilkelerinden şaşmadan sürdürdüğü habercilik faaliyetlerini farklı dillerde gerçekleştirdiği yayınlarla genişlettiğine dikkati çekti.

Baran, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"AA, ülkemizde olan biteni bize ve dünyaya, dünyada olan biteni de bizlere objektif bir şekilde aktararak, çok önemli bir hizmet üretmektedir. Gerçekleştirdiği yeniliklerle ajans haberciliği hizmet kalitesini daha da yükselten AA'nın 101'inci yılını kutluyor, size ve şahsınızda tüm AA çalışanlarına başarı dileklerimi sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
ATOAnadolu Ajansı101. Yaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.